May

 • Finnish for Foreigners. SUMMER.

  150,00 

   8 live online lessons + homework 10-15min / day

  Finnish for Foreigners is tailored for adults, who are interested in learning Finnish and finding out facts about Finland. You will learn a great deal about Finnish habits and life in Finland as well as Finnish language. 

  pastedGraphic.pngTuesdays, May 9 – June 27th, 2023

  4 p.m. – 5.30 p.m. (Finnish time) + homework

  pastedGraphic_1.png

  To participate you need a computer (or laptop) with microphone. Camera is necessary.

  Small group – max 10 students. 

  After each lesson you will get further explanations and motivating assignments in your email. This email is called “homework”.

  Finnish for Foreigners is organized  twice per year: Winter  group January to March and  Summer group May to June. After Finnish for Foreigners you can continue on Moving on with Finnish. There will be a group of Moving on starting in the end of March and in August, on the same day and time as Finnish for Foreigners. The exact starting dates will be announced later. 

 • Tunne Helsinki, B 2.1 – C2

  25,00 

  Jälleen keväällä 2023.

  Jokainen kerta kestää noin 2 tuntia (klo 17-19 TAI 15-17). Keskustelemme paljon.

  Toukokuussa:  Metsässä Helsingissä (klo 17-19)
  Tule oppimaan suomea, kävelemään ulkona, puhumaan suomea, katsomaan taivasta, nauttimaan puhtaasta ilmasta ja oppimaan uusia snaoja. Opiskelemme metsän sanoja, eläimiä ja paljon verbejä.  Kävelemme metsässä, kallioilla ja ja puutarhassa. Käymme myös uurnalehdossa. Kaikki keskellä Helsinkiä!

  Tapaamme Helsingin keskuspuistossa, Maunulan majan pihassa. Kävelemme luonnossa. Opimme metsän sanoja ja luontoon liittyviä substantiiveja ja adjektiiveja. Kävelemme polulla, kallioilla ja puutarhassa. Käymme myös uurnalehdossa. Metsässä keskellä Helsinkiä!

  HUOM! Ei onnistu pyörätuolissa tai vaunujen kanssa.

  Paikka: Keskuspuisto, Helsinki

  Kesäkuussa: Töölönlahden ympäri (klo 17-19) Sopii pyörätuolissa tai vaunujen kanssa

  Opitaan sanastoa kaupungissa ja rakennuksista: mikä on pylväskäytävä ja mikä on kanto. Mikä on suojatie ja mikä sitten on pelastusrengas. Kävelyllä nähdään myös Helsingin pienin sähkölaitos.

  Paikka:  Helsinki, Töölönlahti

  Elokuussa: Lapinlahden sairaala-alue (klo 15-17) Sopii pyörätuolissa tai vaunujen kanssa

  Opitaan paljon uusia sanoja hyvinvoinnista, psykiatrisesta sairaanhoidosta ja mielenterveydestä. Aiheista tehdään erilaisia tehtäviä: keskustellaan, luetaan ja kirjoitetaan. Kävelemme ulkona ja sisällä.

  Lapinlahden sairaala on Suomen ensimmäinen psykiatrinen sairaala. Vuonna 2008 hoitaminen sairaalassa loppui, mutta kaunis talo ja ihana piha ovat siellä vielä.

  Paikka: Lapinlahti, Helsinki